SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çukur’da Büyük Sürpriz!

Çukur’da Büyük Sürpriz!

20 Ekim 2020 Salı - 11:45




Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un 99. Bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Çağatay Erdenet karakterini canlandıran Nejat İşler diziye geri döndü. Çağatay Erdenet, kardeşi Arık Böke’nin öldürüldüğünü Cumali Koçovalı’nın gönderdiği mektupla öğrendi.





Ay Yapım imzalı Show TV’nin en çok izlenen dizisi Çukur’un 99. bölümüne ünlü oyuncu Nejat İşler’in geri dönüşü damga vurdu.

Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka gibi isimlerin başrol oynadığı fenomen dizide Çağatay Erdenet karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Nejat İşler, uzun bir aranın ardından yeniden diziye döndü.

Sevilen dizinin dün akşam ekranlara gelen son bölümünde Çağatay Erdenet’in herkesten uzak bir şekilde İsviçre’de yaşamını sürdürdüğü görüldü. Çağatay Erdenet, Cumali Koçovalı’dan gelen zarfla kardeşi Arık Böke’nin öldürüldüğünü öğrenir.

Çağatay Erdenet karakterini canlandıran Nejat İşler, geçtiğimiz mart ayında ekranlara gelen 82. bölümde Çukur’a veda etmişti.

GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ VERMİŞTİ
Nejat İşler, 7 ay önce Çukur dizisinden ayrılırken Instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle…” notunu düşmüştü. Yakışıklı oyuncunun yaptığı bu paylaşım diziye geri döneceği sinyallerini vermişti.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap