SON DAKİKA



Haber > Magazin > Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki

Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki

08 Nisan 2024 Pazartesi - 14:03




Survivor All Star'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Kazanan kırmızı takım oldu. Son oyunda Merve ile yarışan Damla Can, sinirlenerek isyan etti. Rest çeken Damla Can'a, sakatlanarak adaya veda eden yarışmacı Turabi Çamkıran'dan tepki gecikmedi.





Survivor All Star'da bu sezon kaos ve kavgalar eksik olmuyor. Son olarak dün gece yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden Damla Can, ekibe ateş püskürdü.

Oyun sonundaki atışı takımca yapamadıklarını söyleyen ve sinirlenerek matarasını fırlatan Damla'nın hedefinde ise Acun Medya vardı.

MAVİ TAKIM YİNE KAYBETTİ

Poyraz'ın gidişinden sonra toparlanamayan Mavi takım, dün akşam hem dokunulmazlığı hem de Real Madrid - Manchester City maçının izleneceği büyük ödülü kaybetti. Oyun sonrası gerçekleşen konseyde, ikinci gitme adayı olarak yine Hakan'ın adı çıktı.

TURABİ'DEN YANIT GECİKMEDİ


Damla Can'ın yarışma sonrası yaptığı hareketler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Bu sezona sakatlığı sebebiyle veda eden fakat sık sık yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Turabi, yine sessiz kalamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap