SON DAKİKA



Haber > Magazin > Davete Fas kıyafetiyle geldi

Davete Fas kıyafetiyle geldi

20 Haziran 2017 Salı - 13:25








'Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, önceki akşam dostları ve basın mensupları için iftar daveti verdi. Bomonti Mercure otelde yapılan davete Orhan Gencebay, Sevim Emre, Tolgahan Sayışman, Serkan Kaya gibi birçok ünlü isim katıldı.

Kameralar karşısına eşi İmane Elbani'yle geçen Murat Yıldırım, Ramazan ayının hoşgörü ayı sevgi ayı olduğunu belirterek, "Böyle güzel bir ayda bir araya gelmek mutluluk verici, değerli dostlarım da bizi yalnız bırakmadı. Ramazan ayı beni çok fazla yormadı, ben zaten iki öğün beslenen birisiyim bu da sahur ve iftar oldu” açıklamalarını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ortaklığı ile ilgili çıkan haberlere açıklık getiren isim, “Havyar işinde başarılı bir ortaklık yaşıyoruz ve işler çok iyi. Ben ticaretten pek anlamam, ortağım işini iyi biliyor” dedi.

Yaz ayları için planları olduğundan dile getiren Yıldırım, tatilin ardından yarışma çekimlerinin başlayacağını ve devamında bir romantik komedi film geleceğini müjdeledi.

İftar davetine Fas kıyafeti ile gelen Murat Yıldırım'ın eşi İmane Elbani ilgi odağı oldu. Henüz Türkçe’sini pek ilerletemeyen Elbani, “İyi Ramazanlar” demekle yetindi.


"BABA DİYEMİYORUM"

Yakın dostu Murat Yıldırım’ın davetine katılan Tolgahan Sayışman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son günlerde sık sık yurt dışına çıktığını söyleyen Sayışman, “Arnavutluk’ta da yılın çifti seçildik. Bu çok gurur verici bir şey. Bizi seven insanların taktiri” dedi.

Babalar Günü için de mesaj veren yakışıklı oyuncu, “Başta babam Haluk Sayışman olmak üzere bütün babaların Babalar Günü kutlu olsun. Almeda’nın babası vefat etti ve şimdi üvey babası burada. Ona da 'baba' diyemiyorum aramızda 3-4 yaş var, sıkı arkadaş olduk” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap