SON DAKİKA



Haber > Magazin > Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Sevilen Dizide! Deniz Kızı Oldu…

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Sevilen Dizide! Deniz Kızı Oldu…

20 Nisan 2021 Salı - 16:19




Doğu adlı dizinin 8. bölümüne genç oyuncu Deren Talu konuk oluyor. Yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda, oyuncu seyirci karşısına deniz kızı olarak çıkıyor.





Son günlerin en çok konuşulan yapımlarından olan eğlenceli dizi ‘Doğu’nun 8. bölümünde diziye genç oyuncu Deren Talu konuk oluyor. Yayınlanan tanıtımda deniz kızı olarak izleyici karşısına çıkan Talu’nun bölümdeki sahneleri ile Doğu’nun (Doğu Demirkol) katıldığı yarışmada jüri karşısında yapacakları şimdiden merak uyandırdı.

Asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan Doğu’nun, etrafındakilere rağmen komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesini hayatından trajikomik kesitlerle sunan dizinin yayınlanan bölümleri seyirciden alkışları topluyor.

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Sevilen Dizide! Deniz Kızı Oldu…

Dizinin hem yönetmen koltuğunda oturan hem de başrolünde yer alan Doğu Demirkol’a Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz eşlik ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap