SON DAKİKA



Haber > Magazin > Değişimi sosyal medyaya damga vurdu

Değişimi sosyal medyaya damga vurdu

07 Nisan 2021 Çarşamba - 15:44




Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Karlı, imaj değişikliğine gitti. 47 yaşındaki şarkıcının yeni hali, birçok ünlü isme benzetildi.





Son dönemde magazin gündeminin sıkça konuştuğu isimler arasında yer alan Songül Karlı, yeni imajıyla sosyal medyada adından söz ettirdi. Hakkında estetik iddiaları çıkan ve ekranlara döneceği konuşulan Karlı, adeta başka birisi oldu.

Bir süredir kendini spora veren 47 yaşındaki Karlı, son paylaşımıyla gençlere taş çıkarttı. Geçtiğimiz günlerde ekranlara döneceğinin müjdesini veren şarkıcının Instagram hesabından paylaştığı pozlara beğeni yağdı.

Songül Karlı, yeni halini paylaştığı karelere de "Eskiler hayranımız oldu, yenilere merhaba" notunu düştü.

Bir çocuk annesi Karlı'nın yeni imajı Seda Sayan, Seray Sever, Seda Üren ve Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isme benzetildi.

Beş yıl süren evliliğini olaylı bir şekilde sonlandıran ve eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını öne süren ünlü şarkıcı, katıldığı programda "Çocuğumla birlikte kuru ekmeğe muhtaç kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap