SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın: "Annesine Koltuk Hediye Ettim"

Demet Akalın: "Annesine Koltuk Hediye Ettim"

12 Ağustos 2020 Çarşamba - 15:05




Demet Akalın, ‘Survivor’ yarışmacısı Evrim Keklik’le ilgili soruları yanıtladı





Çarpıcı açıklamalarıyla ve sosyal hayatıyla sürekli magazin gündemini meşgul eden sivri dilli şarkıcı Demet Akalın’ı, cilt bakımı yaptırdıktan hemen sonra Nişantaşı’nda gezerken yakaladık. Sorularımızı esprili bir dille yanıtlayan Akalın, sunuculuğunu yaptığı " Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" programı hakkında "Ben reyting işinden anlamam. Alişan güzel diyor." dedi

Şarkıcı,  Evrim Keklik hakkında sorulan sorulara ise  “Yasin bizi barıştırdı. Ben Evrimi zaten çok seviyordum. Hala da seviyorum. Kızmıştım ona. İnsan çok sevdiğine kızar ya” şeklinde cevap verdi. Ayrıca kendisinden sivri dilli diye bahsedilen Akalın, Evrim Keklik’in kendisinden daha sivri dilli olduğunu da belirtmeden geçmedi.

NE OLMUŞTU?

Bu sene ünlüler ve gönüllüler formatıyla yayınlanan 'Survivor' adlı yarışmada, ödül oyununu kazanan takım; helikopterle gidip; önce ziplne yapacak, ardından malikanede havuz partisine katılacaktı. Yarışın sonucunda gönüllüler yenilmişti. Kazanamadıkları için üzülen Evrim Keklik ise gözyaşlarına boğulmuştu.  Sıkı bir ‘Survivor’  takipçisi olan Demet Akalın ise tepki göstermiş ve Evrim Keklik için "Gitmeceksin diye çok seviniyorum yemin ederim. İyi oldu sana. Ağla, ağla beter ol” demişti. Evrim'in annesi Fatoş Keklik bu sözlere çok kırılmış ve Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "sizin de bir kızınız var" diyerek Akalın’a sitem etmişti.

“ANNESİNE KOTUK HEDİYE ETTİM”

Demet Akalın yaşanan bu tatsız olaylardan sonra Fatoş Keklik’in gönlünü almayı başarmış. Ünlü şarkıcı,“Annesine hemen bir tane çay takımı, güzel koltuklar gönderdim. Gönül almayı çok iyi beceririm diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap