SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın imaj değiştirdi!

Demet Akalın imaj değiştirdi!

13 Haziran 2024 Perşembe - 09:13




Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan Demet Akalın, sunucusu olduğu 'Gel Konuşalım' programında fit bir görüntüye kavuşabilmek için operasyon geçirdiğini itiraf etmişti. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü isim, imaj değişikliğine gitti.





Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda TV8 ekranlarında Jess Molho ile sunduğu 'Gel Konuşalım' programında bayramda çalışmadığını ve kilo verebilmek için operasyon geçirdiğini itiraf etmişti.

Verdiği kilolarla dikkat çeken 52 yaşındaki şarkıcı, "Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 10 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek. Daha iyi olacağım" demişti.

"BAŞTA DOKTOR BENİ İSTEMEDİ"

Bu işlerden korkuyordum ama bu sefer doktora güvendim. Doktoru paylaşamıyorum. Çünkü ilk başta doktor beni istemedi, yanlış bir şey olursa çemkiririm diye. Liposuction yaptırdım. Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 10 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek. Operasyondan sonra her gün yürüyorum. Eski kıyafetlerimi çıkartıp bakıyorum. İlk şarkının klibinde hissettim bu durumu, çok güzel bir kıyafet vardı, onu giydim sonra operasyon yaptırmaya karar verdim.

Ardından meslektaşlarına da seslenen ünlü isim, "Bir kendinize gelin bakayım. Fizikse bizde de var Allah'ıma bin şükürler olsun. Boyumla posumla attırıveririm hepinizi!" şeklinde konuşmuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap