SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Özdemir’den olay yaratacak açıklama

Demet Özdemir’den olay yaratacak açıklama

19 Ocak 2021 Salı - 10:02




Oğuzhan Koç ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam set çıkışı objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi ve kendisinin de yakın arkadaşı olan Yağmur Tanrısevsin sorularına “Onlarla ilgim ilişkim yok” yanıtı verdi.





2021 yılının sürpriz aşkı Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç magazin gündeminden düşmüyor. Yeni yıla birlikte giren ikili, fotoğraflarının basına sızmasının ardından ilişkilerini kabul ederek aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan Özdemir, geçtiğimiz akşam set çıkışı evine giderken görüntülendi. Gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan Özdemir, kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

“ONLARA DA HAK VERİYORUM..”
Oğuzhan Koç’la yeni başlayan ilişkisi için “Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusuna “Çok teşekkürler sağ olun, diyebiliriz tabii ki” diyen Demet Özdemir, hayranlarının bu ilişkiye çok şaşırmasıyla ilgili “Çok yeni bir şey. O yüzden onlara da çok hak veriyorum” ifadelerini kullandı.

“ONLARLA İLGİM, İLİŞKİM YOK..”
Oğuzhan Koç’un eski sevgilileri Zeynep Koçak ve Yağmur Tanrısevsin ile yakın arkadaş olan Demet Özdemir, bu konuyla ilgili sorulan sorulara, “Onlarla ilişkim yok. Cevap vermeyeyim bunlara” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap