SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan araba pozu!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan araba pozu!

15 Ekim 2021 Cuma - 17:59




Bu yılın sürpriz aşıkları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Ünlü ikili sosyal medya pozlarına bir yenisini daha ekledi.





Son olarak TV8 ekranında yayınlanan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç'la yaşadığı birlikteliğin yanı sıra paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

MUTLULUK POZU

Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları da takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu karelere bir yenisini daha ekledi. Koç ile arkadaşının doğum gününe giden Özdemir, arabada çektikleri pozu yayınladı.

Şimdilerde 'O Ses Türkiye'de Murat Boz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk ile jüri koltuğuna oturan Oğuzhan Koç da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve anı kareyi kendi hesabından paylaştı. AYRILIK İDDİALARINA JET YANIT!
 
Öte yandan geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldıkları iddia edilen çift, çıkan haberlerin ardından yaptıkları paylaşımlarla sessizliklerini bozmuştu.

Özdemir, Twitter hesabından yaptığı "Bizim bundan haberimiz yok ama?" paylaşımıyla çıkan söylentileri yalanlamıştı.

Oyuncunun paylaşımının ardından ünlü çiftten peş peşe fotoğraflar gelmişti. İkili, aynı anda sosyal medya hesaplarından ele ele verdikleri pozu yayınlamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap