SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Akkaya, kızının odasında gizli telefon buldu

Deniz Akkaya, kızının odasında gizli telefon buldu

13 Haziran 2024 Perşembe - 11:09




Eski manken Deniz Akkaya'nın ailesinde sular durulmuyor. Akkaya kızı A.Ö'nün odasında gizli bir telefon bulduğunu paylaşarak; "Aklımı kaybetmek üzereyim" dedi. Ünlü ismin babası Muzaffer Akkaya'yı hedef aldığı paylaşımı da dikkat çekti.





Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine fiziksel olarak saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesi üzerine A.Ö. koruma altına alınmıştı.

"BURNU SÜRTSÜN DİYE GÖNDERDİM"

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken, iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden dünyaya gelen kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili, "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" sözleriyle şaşkınlık yaratmıştı.

Akkaya, daha sonra yaptığı açıklamada ise "Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı velayet davası açmak için ikna etmiş. Babam günde 20 saat televizyon seyredip dışarı çıkmıyor, kimseyi beğenmiyor. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Senelerce babamın uyguladığı şiddeti, yaşattığı travmaları kapatarak yaşadık. Annemi öldürdün, sıra bana geldi belli ki... Buna izin vermeyeceğim" diyerek babasına ateş püskürmüştü.

"ÖLMEDEN CEHENNEMİ YAŞAYACAKSIN!"


46 yaşındaki Deniz Akkaya'nın ailesinde sular durulmuyor. Ünlü isim, son olarak X (Twitter) sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Bir kez daha babası Muzaffer Akkaya'yı hedef alan eski manken, şu ifadeleri kullandı:

Bu konuyu Katarsis'te anlatacaktım, senelerdir Gökhan Çınar'la bunu konuşuyoruz. Katarsis ekibine 'Gerçekleri anlatıp bu şeytanın yeryüzü şubesi babamın ölmesine ben vesile olmayayım' derdim. Ama sen Muzaffer Akkaya, tüm Türkiye önünde ölmeden cehennemi yaşayacaksın! Kızımla aramdaki konuyu kendi kişisel hırsına alet edip annemi öldürdüğün gibi beni öldüremeyeceksin.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap