SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dilan Çiçek Deniz, Cannes'a gitti!

Dilan Çiçek Deniz, Cannes'a gitti!

20 Mayıs 2024 Pazartesi - 09:19




Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli gibi isimlerin yanında Cannes Film Festivali'ne gidenlerden biri de 'Çukur' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz oldu. Ünlü isim, tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Transparan elbise detayı çok konuşuldu.





Thor Saevarsson, 2021'nin aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz'e hayranlarından "Mutluluklar!" mesajları yağmıştı.

'KISKANÇLIK' İDDİASI

Ancak 2022 yılının kasım ayında, Dilan Çiçek Deniz'in evlenmeye hazırlandığı Thor Saevarsson’dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı öne sürülmüştü.

DİKKAT ÇEKTİ

2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan Çiçek Deniz, birçok ünlü isim gibi Cannes Film Festivali'ne gitti. Çukur, Alev Alev, Yarım Kalan gibi dizilerde rol alan Dilan Çiçek Deniz, tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.


"TRANSPARAN" DETAYI

Siyah bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncunun, sadece göğüs uçlarını kapatan transparan üstü ve altında bulunan kabarık siyah eteği uyumlu bulunmadı. Deniz, kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap