SON DAKİKA



Haber > Magazin > Doruk Doğrusöz'den itiraflar geldi

Doruk Doğrusöz'den itiraflar geldi

06 Ocak 2022 Perşembe - 17:46




Katıldığı moda yarışmasında 'Neslihan Doğrusöz' olarak adını duyuran Doruk Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatından önceki hayatını anlattı.





Geçtiğimiz günlerde son görüntüsüyle gündeme gelen Doruk Doğrusöz, konuk olduğu bir YouTube programında hikayesini paylaştı.

"DAMAT OLMAK İSTERDİM"

7 yaşındayken dedesinin tıraş köpüğünü yüzüne sürdüğünü söyleyen Doğrusöz, hiçbir zaman süslü bir kız olmadığını, arkadaşları etek giyerken kendisinin basketbol şortu, pantolon giydiğini söyledi. Her zaman ağır abi bir tip olduğunu söyleyen Doğrusöz, "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" sorusuna "Damat" yanıtını verirmiş.

"HEP ERKEK HİSSETTİM"

"Kendimi bildiğimden beridir hiçbir zaman bir kadın vücuduna sahip olduğumu düşünmüyordum zaten." diyen Doruk Doğrusöz, küçüklüğünden beri erkek gibi hissettiğini ve hayatında en sevdiği şeyin kadın olduğunu söyledi. Sevgilisi olmayınca çapkın olduğunu dile getiren Doğrusöz, "Ruhum tamamen erkekti." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap