SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düşük bel pantolon modasına uydu!

Düşük bel pantolon modasına uydu!

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:54




Başarılı müzik kariyeriyle adından söz ettiren Sıla, sahnelerinde tercih ettiği kombinleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel isim son olarak Selen Görgüzel'in eleştirilen kombiniyle benzer bir parça tercih etti. Ünlü şarkıcıya eleştiri yağdı.





Başlarda Kenan Doğulu'nun vokalistliğini yapan daha sonrasında kendi müzik kariyerine yön veren Sıla, güçlü sesi ve şarkı söyleriyle en popüler sanatçılar arasında yerini aldı.

Sıla Gençoğlu, başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren isimler arasında, yer alıyor. 2021'den beri İlker Kaleli ile aşk yaşayan şarkıcı, yazın gelmesiyle yoğun bir konser maratonuna başladı.

İDDİALI TARZI ÇOK KONUŞULUYOR




Sık sık konser alanlarında dinleyicisiyle buluşan Sıla, sahnelerinde tercih ettiği kıyafet seçimleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İddialı tarzıyla zaman zaman çok beğenilse de bazen eleştiri oklarının hedefi haline de gelebiliyor.

"KİMSE KARIŞAMAZ"




Herkes istediğini giyebilir, kimse karışamaz. İçlerinden nasıl geliyorsa öyle yapsınlar. İsteyen sahneye çıplak çıkabilir" diyen Sıla, bu sefer Selen Görgüzel'in de tercih ettiği gibi düşük bel pantolon modasına uydu.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Sıla geçtiğimiz akşam İstanbul'da sahneye çıktı. Güzel şarkıcının siyahlar içindeki düşük bel pantolonu ile yaptığı kombine 'Bu tarz nasıl moda oldu anlamadım?', 'Göze hitap etmiyor fiziği kötü gösteriyor', 'Selen'i ve Gülşen'i taklit etme lütfen' gibi eleştirel yorumlar geldi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap