SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Şimşek’in Adnan Oktar itirafları olay oldu! ‘İçkime ilaç katıp…’

Ebru Şimşek’in Adnan Oktar itirafları olay oldu! ‘İçkime ilaç katıp…’

14 Ocak 2021 Perşembe - 17:20




Eski manken Ebru Şimşek’in Adnan Oktar hakkındaki itirafları gündeme bomba gibi düştü. Oktar’a karşı yıllarca tek başına mücadele verdiğini ve sonunda adaletin yerini bulduğunu söyleyen Şimşek, içkisine ilaç katıldığını ve kendisine şantaj yapıldığını itiraf etti.





Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik davanın sonuçlanmasının ardından ABD'de yaşayan eski manken Ebru Şimşek’ten olay açıklamalar geldi.

Oktar’ın kendisini, bir programda sunucu olduğu dönemde bulduğunu söyleyen Ebru Şimşek, “Bir müridi aracılığıyla benimle iletişime geçti” dedi. Müritlerinden biriyle bir süre flört ettikten sonra eve gittiğini söyleyen eski manken, o arada içeceğine ilaç katılıp, uygunsuz görüntülerinin çekildiğini anlattı.

‘PİJAMALARINI DA AL GEL…’

Daha sonrasında Adnan Oktar’ın kendisine “pijamalarını da al, gel bu evde yaşa” dediğini ama kendisinin kabul etmediğini söyleyen Şimşek, yıllarca kendisine şantaj yapıldığını ve hakkında 350 dava açıldığını söyledi.

“KEMAL SUNAL DESTEK OLDU…”


Adnan Oktar’ın “kedicikler” adıyla bilinen kadınları estetiğe zorladığını söyleyen Şimşek “beni takıntı haline getirmiş, bana benzeyemeyenleri dövüyormuş” dedi.

Mücadele ettiği süreçte ailesinin dışında yalnızca Kemal Sunal’ın yanında olduğunu belirterek, kendisine verilen desteği Ebru Şimşek “mahkemeye bile gelmişti” sözleriyle ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap