SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Sükan: Risk almaktan hiçbir zaman vazgeçmedim

Ece Sükan: Risk almaktan hiçbir zaman vazgeçmedim

21 Kasım 2020 Cumartesi - 15:24




Ece Sükan, "Benim adıma moda okulu Istituto Marangoni Paris’te iki Türk gencine burs verildiği için çok mutluyum" dedi. Ayrıca hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu.





Stil danışmanı ve oyuncu Ece Sükan, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi. Sükan'ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Yetiştirilme tarzım ve karakterimden dolayı hiçbir zaman bir şeyleri kısa yoldan kazanmak gibi formasyonum olmadı. En başında uzun soluklu bir yolculuğa çıktım.

Kendimi yenilemekten, keşfetmekten, çabalamaktan, risk almaktan hiç vazgeçmedim, pes etmedim. Güncel kalmayı başardım. Şimdi olgunluk dönemimdeyim. Birilerine ilham vereceğim projeler yapmak istiyorum.

Her zaman kendini sorguladığını söyleyen Ece Sükan şöyle konuştu:

İçime dönmekten, kendimle yüzleşmekten korkmam. Herkes gibi benim de içimde kontrastlar var tabii. Gölgelerimi de severim.

Bu yüzden kimi zaman çok kaotik, huzursuz ve endişeli olabiliyorum. Aslında yüksek enerjili, heyecanlı, aktif, neşeli ve komik biriyim.

Ümit Benan’dan 2017’de boşanan Ece Sükan evliliğe karşı kesin yargıları olmadığını belirtip “Bütünlük ve uyum sağlandığı zaman yeniden evlenebilirim, neden olmasın” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap