SON DAKİKA



Haber > Magazin > Elenen Duygu'ya sevgilisi destek oldu

Elenen Duygu'ya sevgilisi destek oldu

05 Mart 2015 Perşembe - 14:32




Survivor'a erken veda eden ünlü oyuncuya, sevgilisi Behzat Uygur instagram hesabından 'Şimdi daha güçlüsün dön Duygu'm!' yazdı.





Survivor All Star'a Duygu Çetinkaya erken veda eden isim oldu. Şok üstüne şok yaşayan Duygu Çetinkaya önce sakatlığı daha sonra ise Hilmicem İntepe ile teke tek kaldığı Survivor yarışında erken havlu attı. Duygu Çetinkaya çareyi sevgili tesellisinde buldu.

TESELLİ SEVGİLİ'DEN

Duygu Çetinkaya Survivor'a erken veda etmesinde sakatlığının büyük payı olduğunu düşünüyor. Neredeyse Survivor'ın favorisi isimleri arasında gösterilen Duygu Çetinkaya'ya ilk destek sevgillisi Behzat Uygur'dan geldi.

"DUYGUSAL DUYGU'M, ÜZME TATLI CANINI"

Behzat Uygur insgtaram hesabından sevgilisi için şu notu paylaştı: 'Her zaman kendinden önce etrafını düşünen...Gururlu...Kendi ayakları üzerinde duran...Dürüst.. Kimsen arkasından iş çevirmeyen... Dobra... Sevgi dolu.. Aşk dolu.. Alçakgönüllü... Ailesine bağlı... Duygusal Duygu'm. Sen üzme tatlı canını...Yine sırtından vuruldun ... Şimdi daha güçlüsün...Şimdi kavuşma vakti... Arkadaşların, sevdiğin , ailen, gerçek dostların seni bekliyor...Hadi...'


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap