SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eleştirilere cevap: Umurumda değil!

Eleştirilere cevap: Umurumda değil!

05 Eylül 2020 Cumartesi - 15:39




'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran futbolcu Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına gelen eleştirilere yanıt verdi.





Cemal Can Canseven'in şampiyon tamamladığı 'Survivor 2020'nin en dikkat çeken isimlerinden olan Aycan Yanaç, yarışmadan elendikten sonra çıktığı tatille adından söz ettirdi.

Instagram hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaşan 20 yaşındaki futbolcu, gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozdu. 'Survivor' yarışmacılarından oyuncu Mert Öcal ile Bebek'te görüntülenen Aycan, "Sosyal medyada paylaştığınız fotoğraflar beğeni topluyor" yorumu üzerine çarpıcı bir açıklama yaptı.

Kendi beğendiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Bu aralar tatildeyim, bikinili fotoğraflar paylaştığım için biraz tepki aldım. Bu benim profilim olduğu için hoşuma giden pozları paylaşıyorum. Kimsenin ne dediği umurumda olmuyor. Benim hoşuma gidiyorsa tamamdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap