SON DAKİKA



Haber > Magazin > Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu

Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu

05 Ocak 2022 Çarşamba - 17:52




MasterChef Türkiye 2021 kadrosunda ön plana çıkan Emre Büber'in MasterChef için 'mobbing' itirafı olay oldu! Emre Büber geçtiğimiz ay bile bile hata yaparak kendini eletmişti... Emre Büber'den, son bölümde şef önlüklerinin dağıtılmasından sonra 'mobbing' itirafı geldi ve gözler şeflere çevrildi!





TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de heyecanlı son yaklaşıyor. Finale doğru adım adım ilerleyen son 5 yarışmacının isimleri nakışlı önlüklere işlendi ve başarılı tabaklarla yarışmacılar teker teker önlükleri giymeye başladı. Geçtiğimiz aylarda MasterChef Türkiye'den elenen Emre Büber'in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı. Yarışmada 'mobbing' gördüğünü iddia eden Emre Büber'in bu paylaşımından sonra gözler ünlü şeflere çevrildi.

Masterchef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından Emre Büber, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etti. Elendikten sonra yemek tarifi verdiği videoları YouTube kanalında yayınlamaya başlayan Büber, bir takipçisinin yorumu üzerine yarışma hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye'den elenen Emre Büber, bir videosuna yorum yapan takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.

"Başarı emekle olur. Lafla, mobbingle değil"

"MasterChef'te şef gömleği sana yakışırdı" yorumuna cevap veren eski yarışmacı Emre Büber, "Başarı emekle olur. Lafla, mobbingle değil. Bırakalım gömleklerini giyip hevesini alsınlar" dedi.

"Ne de çok yakışırdı üstüne adının olduğu şef gömleği"

Emre Büber, bir takipçisinden gelen "Ah Emrem ah... Şuan MasterChef izliyorum biri ceket giyecek. İzlerken hüzünlendim biraz. Ne de çok yakışırdı üstüne adının olduğu şef gömleği" yorumuna yanıt verdi. 

"Bırakalım giysinler önlüklerini hevesini alsınlar bazıları"

Eski yarışmacı takipçisine "Sağ olsun benim dünya çapı başarılı restoranlarda çok güzel adımın olduğu önlüklerim oldu. Hem de bunları aşçılık okulu veya bir eğitimim olmadan aldım. Gurbet elde kendi başıma başardım. Başarı emekle olur lafla mobbingle değil. Kimsenin önüne hiçbir zaman taş koymadım, koymam da. Bırakalım giysinler önlüklerini hevesini alsınlar bazıları" dedi.

"Beni yarışmadan soğutana gelsin"

Yorumundan dolayı tepki çeken, açıklamasında kastettiği isimlerin şefler mi yarışmacılar mı olduğu konusunda tereddüte düşüren Emre Büber, yeni bir paylaşım yaparak "Beni yarışmadan soğutana gelsin" diyerek isim vermeden gönderme yaptı.

Yorumu tepki çeken yarışmacı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak "Bu yorumuma çok tepki gösterildi. Ben orada isim belirtmedim ve yorumu yazarken de kimin önlük aldığını bilmiyordum. Üzerine alınanlar olduğu demek ki mobbing uyguladıklarını düşünüyorlar. Beni yarışmadan soğutana gelsin" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap