SON DAKİKA



Haber > Magazin > Engelliler burada Kaymakam nerede?

Engelliler burada Kaymakam nerede?

04 Mayıs 2013 Cumartesi - 09:25




Trabzon Valiliğince Arsin’de düzenlenen "Engelleri Birlikte Aşalım" toplantısında Arsin Kaymakamı Salih Altun’un engellileri yalnız bırakması tepkiyl





Yusuf KESKİN Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü ve Trabzon Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen 'Farkındalık Eğitimleri' kapsamında "Engelleri Birlikte Aşalım" adlı program Arsin Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Trabzon merkez ve ilçelerinde yaşayan engelliler ile ailelerine ulaşılarak sosyal hizmetler, sağlık hizmetleri, afet anında yapılması gerekenler konularında bilgi verilmesi ve bu kişilerin farkındalıklarının artırılarak birbirleriyle iletişim kurmalarının sağlanması amaçlı toplantıya Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, engelliler ve engelli yakınları katıldı. Arsin Kaymakamı Salih Altun’un ilçede olmasına rağmen toplantıya gerekçesiz katılmaması dikkatlerden kaçmadı. İdari personelden kimsenin salonda olmaması da bu önemli toplantının sönük geçmesine neden oldu. Trabzon Valiliği koordinasyonunda yürütülmekte olan proje hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ÖDES programı kapsamında "engelli bireyler topluma nasıl kazandırılır, engelli bireyler ve ailelerine sağlık, sosyal hizmetler" konulu bilgiler verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap