SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eşim beni ekranda görmeyi özledi!

Eşim beni ekranda görmeyi özledi!

14 Haziran 2024 Cuma - 09:13




Pelin Karahan, önceki gün Etiler'de yapılan bir etkinlikte boy gösterdi. Ünlü isim, 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Bedri Güntay'ın "Eşim oynamadığı sürece ben dizi izlemiyorum" sözleriyle ilgili açıklama yaptı.





Pelin Karahan, önceki akşam Etiler'deki özel bir davete katıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karahan, geçtiğimiz haftalarda eşi Bedri Güntay'ın, "Eşim oynamadığı sürece ben dizi izlemiyorum" cümlelerine açıklık getirdi.

Karahan, "Çok güldüm ona. 'Kavak Yellerinde' kaldı o hâlâ. Yok ya, şaka bir yana izliyor o da 'İnci Tanelerini' falan. Beni özledi o, görmek istiyor ekranda" dedi.

"BEN DE KENDİMİ ÖZLEDİM"

Sözlerine, "Ben de kendimi özledim aslında" şeklinde devam eden Karahan, "Ama uygun karakter ve uygun rol çok önemli. 3-5 bölümde biten bir projede olmak istemem" şeklinde konuştu.

Son dönemde kıyafetleri ve şıklığı herkes tarafından dikkat çeken Pelin Karahan, giyim tarzı hakkında da konuştu.


"MESAİ HARCIYORUM"

Güzel oyuncu, "Kendi kendime yapıyorum ben ya. Çok seviyorum süslenmeyi de. Biraz da merakım var buna. Mesai harcıyorum buna" ifadelerini kullandı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap