A+ A-
Yorum
10

Evliliklerinde 25 yılı geride bıraktılar!

Yayın Tarihi: 06.08.2024 - 14:49 | Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 - 14:46
Futbol oynadığı dönemde dünyanın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen David Beckham ile 25 yıldır evli olan Victoria Beckham, eşine olan aşkını anlattı. "Kocama hâlâ çok aşığım" diyen Victoria, kendisini çok şanslı hissettiğini belirtti.

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuk sahibi olan ünlü çift tüm dünyada parmakla gösteriliyor.

Geçtiğimiz ay 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutlayan ikiliden Victoria Beckham, Vogue Avustralya'ya konuşarak eşi David Beckham'a olan sevgisinden bahsetti.

"İLK TANIŞTIĞIMIZ ZAMANDAN DAHA DA ÇOK AŞIĞIM"

"Kocamla vakit geçirmeyi seviyorum" diyen 50 yaşındaki eski Spice Girls üyesi, şöyle devam etti:
Size şunu söyleyeyim, David Beckham çok komik biri! Hâlâ çok aşık olduğum bir kocam var, muhtemelen ilk tanıştığımız zamandan daha da fazla aşığım.

"BİRBİRİMİZİ DESTEKLİYORUZ"

Victoria, 49 yaşındaki eşi ile uzun yıllardır süren ilişkisinin başarısından övgüyle bahsederek birlikte 'gerçekten güldüklerini, kariyerleri ve tutkuları konusunda birbirlerini sürekli desteklediklerini' açıkladı. Ayrıca hiçbir zaman ilişkisi için işinden ödün vermek zorunda kalmadığını ve sevdiği işi yapmaya devam ettiğini belirtti.
Dün gece çocuklarımıza '25 yıldır babanızı çok seviyorum, onu destekliyorum ve kendisinin en iyi versiyonu olmasını istemeye devam ediyorum. O da benim için bunu yapıyor' dedim. Çocukların bunu görmesi gerçekten çok önemli.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler