SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eyvah eyvah! Kriz kapıda!

Eyvah eyvah! Kriz kapıda!

06 Mayıs 2021 Perşembe - 11:09




Hadise’yle Ebru Gündeş arasında çıkan “Reza Zarrab krizi” 15 gün sonra yeniden hortladı… Bu kez Kaan Yıldırım ortaya çıktı ve…





Her şey Ebru Gündeş’in Reza Zarrab’dan boşanacağı haberleriyle başladı. “Neden boşanıyorlar” sorusunun cevabı aranırken Hürriyet gazetesi bomba iddialar ortaya atmaya başladı.

O iddialardan en çarpıcı olanı karı-koca arasına yani Amerika’daki Reza Zarrab’la Ebru Gündeş’in arasına Hadise’nin girdiği iddiasıydı.

KAYNAK FALCI
Bu iddiayı da gündeme getiren Ebru Gündeş’in falcısıydı. O falcıya göre Amerika’daki Reza Zarrab Hadise ile gizli gizli görüşüyordu.

Hadise şiddetle yalanladı bu haberi. Büyük tepki gösterdi.

Ebru Gündeş sessiz kaldı, Amerika’daki Reza Zarrab ise zaten başındaki başka başka belalardan ötürü konuşacak durumda değildi.

KAAN YILDIRIM NE DİYECEK?
İddialar vahimdi. Gözler Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım’a çevrilmişti. Az ama öz görünürdü ortalarda Kaan Yıldırım. Az ama öz ortalarda görünürdü ama ortaya çıktığında da tüm kibarlığıyla gazetecilerle, habercilerle sohbet ederdi yakışıklı oyuncu. Ancak önceki gece aynısı olmadı.

İLK KEZ KONUŞMADI
Kaan Yıldırım dizi seti çıkışında habercileri görünce kaçmaya çalıştı. Sorulan soruları duymazdan geldi. “Hadise’yle ilişkiniz devam ediyor mu” sorusuna cevapsız kaldı.

GÖZLER KAAN’IN SOSYAL MEDYASINDA
Şimdi gözler Kaan Yıldırım ve Hadise’nin sosyal medyasında.

Benzeri her krizde cevabı sosyal medyalarında selvi ağacının altında poz vererek atlatan Hadise ve Kaan acaba bu kez aynı ağacın altına geçip birbirlerine sarılacaklar mı yoksa Kaan dizi setinden klasik “İş modu” paylaşımlar mı yapacak? 

HADİSE SELFİE Mİ ÇEKECEK YAZLIK ARŞİVİ Mİ AÇACAK?
Ve Hadise. O da acaba telefonunun arşivinden yazdan kalma Kaan’lı bir tekne pozu mu paylaşacak yoksa ayna karşısına geçip buram buram melankoli kokan selfie mi paylaşacak?

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap