SON DAKİKA



Haber > Magazin > Flört edemiyorum, direkt evleniyorum!

Flört edemiyorum, direkt evleniyorum!

27 Haziran 2024 Perşembe - 12:39




Üç kez nikâh masasına oturan, son olarak 15 ay evli kaldığı iş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, özel hayatıyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.





Tuğba Özerk, modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. Müzik kariyeri ve eski evlilikleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"KISMET DÖRDÜNCÜYE"

Üç kez evlenip boşanan Özerk, "Çok hızlı evlilik kararı alıyorum ve flört edemiyorum, direkt evleniyorum. Gelinlik sevince evleniyorum. Adamlar çok hızlı evlilik teklifi ediyor, ben de kabul ediyorum. Kısmet dördüncüye” dedi.

"TÜRKİYE'DE SAYILI SESE SAHİBİM"

44 yaşındaki şarkıcı, "Seni engellemeye çalışan oldu mu?" sorusuna, “Ukalalık olarak algılanmasın ama Türkiye'de sayılı bir sese sahibim, bu yüzden beni engellemeye çalışmaya cesaret edemediler. Kulağıma gelen illa ki oldu ama onlara da kulak asmadım. Onlar kendilerini hazine zannediyorlar, ben ne hazineler gördüm” cevabını verdi.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap