SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gazapizm'den Gülse Birsel'e tepki

Gazapizm'den Gülse Birsel'e tepki

19 Haziran 2024 Çarşamba - 16:11




Gazapizm, arabesk rap yapan şarkıcıları eleştiren Gürse Birsel'e tepki gösterdi.





Gülse Birsel 'Az Önce Konuştum' programında arabesk rap yapan şarkıcılara sitem etmişti. Birsel, şarkı sözlerinde geçen ifadeleri abartılı bulduğunu belirterek, "Çok yetenekli çocuklar. Hepsine saygım var fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Ne kadar kötü olabilir hayatınız? Sağlık sorunlarınızdan sürekli bahsedemezsiniz. Aslan gibi çocuklarsınız. Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz. Bakın sizde problem. 'Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşerim benden daha çok üşüyorlar. İstanbul çok soğuk diye şikayet ediyorlar, soğuk değil. Burası Oslo değil, sıcak memleket. Gidin bir doktora ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikayet var, ee taşın aşkım. Birçok şikayet var. Sağlık sorunları çok var. Bir de sürekli ölüm planı..." demişti.

"TÜM BUNLARA BU SIĞLIKTA BAKTIĞINA EMİNDİK ZATEN"

Gürse Birsel'in bu sözlerine 'Gazapizm' adıyla tanınan Anıl Acar tepki gösterdi.

Gazapizm X hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalır burjuva düşlerin yalanlardan arda. Bu arada Gülse hanımefendinin bu videoda beni şaşırtan hiçbir söylemi yok. Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten. Yeni kitabı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

sozcu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap