A+ A-
Yorum
10

Gigi Hadid'in pratik güzellik sırları

Yayın Tarihi: 25.03.2016 - 11:24 | Güncelleme Tarihi: 25.03.2016 - 11:22
Son dönemlerin yükselen yıldızı Gigi Hadid'in güzellik sırları...

Victoria’s Secret’in en taze modellerinden olan Gigi Hadid’e ilgi her geçen gün daha da büyüyor. Yer aldığı reklam kampanyaları, defileler, katıldığı davetler ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Gigi’nin güzellik sırrını derledik. 

Işıl ışıl cildi ile dikkatleri çeken Gigi Hadid, “gece yattığımda yüzüme sürdüğüm en son şey bir losyon olmalı” diyor. Makyaj temizleme mendillerini ise yanında hiç eksik etmiyor.

Her zaman yanında bir saç ekibinin olmadığını söyleyen Gigi, saçlarını çok da umursamadığını söylüyor. Sadece saç spreyinin stili için yeterli olacağını söyleyen Gigi için gece de çıksa pratik saç modelleri fovorisi. Düzleştirme ya da dalga vermeyi tercih eden güzel yıldızın kirli saçlarının kurtarıcısı ise sıkı at kuyrukları.

Her zaman doğallıktan yana olan Gigi Hadid, makyaj konusunda da yine aynı fikirde. Makyajını basit tutmayı seven Gigi Hadid, dumanlı göz makyajını seviyor.

Günlük görünümüne oldukça önem veren Gigi Hadid ilham almaya bayılıyor. Özellikle stil blogları ve Instagram hesapların onun için gerçek bir ilham kaynağı. Değişimi oldukça seven genç model stili için “Bir gece cat eye makyajı uygulayıp, diğer gece sadece bir maskara ve koyu pembe bir ruj kullanabilirim.” diyor.