SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gişenin cevabı bende değil!

Gişenin cevabı bende değil!

14 Haziran 2024 Cuma - 09:49




İlişkilerin maddiyata döndüğü bir dünyada gerçek sevginin gücünü anlatan, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturduğu 'Daha İyi Bir Yarın' filminin galası, önceki gün Nişantaşı Citys’te yapıldı.





14 Haziran’da sinema seyircisiyle buluşacak Daha İyi Bir Yarın filminin başrol oyuncusu Hande Doğandemir, basın mensuplarının gişe beklentisini sorması üzerine, "Bunun cevabı bende değil, ben işimi yaptım ve izlemeye geldim” karşılığını verdi.

"ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR İŞ"

Çekimleri üç yıl önce pandemi döneminde yapılan film hakkında güzel oyuncu, "Uzun zamandır bu filmi izlemeyi bekliyoruz, yaklaşık üç yıldır. Çekimlerin bir kısmı stüdyolarda, bir kısmı Gökçeada’da oldu. Canlandırdığım 'Ekin' karakteri biraz sürprizli. 'Aşık bir kadın' diyeyim, fazla detay vermek istemiyorum. Film gelecekte geçtiği için bence sürprizli bir film, alışılagelmişin dışında bir iş. Şahane bir ekiple çalıştık” şeklinde konuştu.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap