SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gonca Vuslateri'den olay cevap!

Gonca Vuslateri'den olay cevap!

23 Ocak 2022 Pazar - 09:20




Oyuncu Gonca Vuslateri, Gülse Birsel'in elektrik faturasına isyan etmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...





Dans ettiği videolarla sık sık gündeme gelen Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından Gülse Birsel'e yaptığı göndermeyle olay oldu. 

Gonca Vuslateri'den Gülse Birsel'e olay cevap!

Gülse Birsel, önceki gün sosyal medya hesabından evine gelen 2 bin 550 TL'lik elektrik faturasını "Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim" notuyla paylaşmıştı. 

Bir dönem ekranların sevilen dizisi Yalan Dünya'da birlikte rol alan ikiliden Gonca Vuslateri, Birsel'in elektrik faturasına ithafen sosyal medya hesabından "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75tl daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al 4’e böl pul biberle lup." dedi. 

Gonca Vuslateri'den Gülse Birsel'e olay cevap!

Vuslateri'nin bu olay göndermesine Birsel'den henüz bir cevap gelmedi. 
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap