SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'den Mehmet Dinçerler'e gönderme!

Hadise'den Mehmet Dinçerler'e gönderme!

15 Ekim 2021 Cuma - 15:58




Oyuncu Kaan Yıldırım ile aşkı magazin gündemini sallayan, sonrasında ilişkilerini sonlandıran Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de bulmuştu. Adeta aşk sarhoşu olan Hadise, sevgilisinin elini sımsıkı tuttuğu kareyi paylaştı. Eklediği şarkı ile göndermede bulundu.





Oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken ayrılan Hadise, aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler'de bulmuştu.

Temmuz ayında Bodrum'da görüntülenen çiftin birliktelikleri ortaya çıkmıştı.

Sonrasında bayram tatili için Meksika'ya gittikleri sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan taze aşıklar, soluğu gözde tatil beldesi Tulum'da almıştı.

Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı fotoğraf paylaşan çiçeği burnundan çiftten Hadise, sevgilisi Dinçerler'e verdiği pozu "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin" cümlesini İspanyolca yazarak paylaşmıştı.

Ardından rotayı Ege'ye çeviren çift, ilk olarak geceliği kişi başı bin 200 euro (12 bin TL) olan otelde iki gece konaklamış, ardından iş insanının teknesine geçerek, Göcek koylarını dolaşmıştı.

Dört günlük kısa bir tatil yapan ikili, daha sonra İstanbul'a gitmişti.

İkilinin ilişkisinin medyaya yansımasıyla birlikte, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in ailesi tarafından istenmediği iddia edilmişti.

Bunun üzerine şarkıcının, sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in nişanına çiçek gönderdiği ortaya çıkmıştı. Müstakbel görümcesine mutluluklar dileyen Hadise tüm ailenin katıldığı nişan törenine gitmezken, çiçek göndermesiyle, 'İstenmeyen gelin' iddialarını yalanmıştı.

Aşka gelen Hadise, şimdi de sevgilisinin elini sımsıkı tuttuğu kareyi dünyaca ünlü meslektaşı Christina Aguilera'nın 'Unless It's With You' adlı parçasını ekleyerek yayınladı.

Hadise'nin paylaşımına eklediği şarkıdaki "Evlenmek istemiyorum seninle olmadıkça" sözleri Dinçerler'e gönderme olarak algılandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap