SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hakan Peker'den sitem!

Hakan Peker'den sitem!

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 13:13




Beşiktaşlı taraftarların kutlamada görmek istediği isim Hakan Peker, Başkan Fikret Orman'a sitem ederken, taraftarlara teşekkür etti.





2008-2009 sezonunun ardından beklediği şampiyonluğa kavuşan Beşiktaş, Vodafone Arena Stadı'nda yapılan şampiyonluk kutlamasıyla taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kutsi, Emre Kaya, Simge Sağın, Hakan Altun gibi ünlü sanatçıların sahne aldığı kutlamalarda Beşiktaşlı taraftarla sıklıkla söyledikler "Ateşini Yolla Bana" şarkısının sahibi Hakan Peker'i de görmek istediklerini defalarca kez belirtmişti. Şampiyonluk kutlamalarında göremedikleri ünlü şarkıcıya sosyal medya üzerinden sitem eden Siyah-Beyazlı taraftarlar beklemedikleri bir cevapla karşılaştılar.

"DAVET EDİLMEDİM!"

Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Beşiktaşlı taraftarlara ilgisi için teşekkür ederken, Beşiktaş Yönetimi'ne ise davet edilmediği için sitem etti. Peker yaptığı açıklamada, "Selam tüm beşiktaslıların şampiyonlugunu canı gönülden tebrik ediyorum. Ve atesını yolla şarkısı artık beşiktasın şarkısı haline geldi... Bu bir sanatcı icin cok güzel bir duygu... Binlerce insanın şarkınla eglenmesi söylemesi cok güzel cok mutluyum dj uyuma ve hakan peker calsana... Ancak herkes şunu bilsin Beşiktaşlılar ben başkanınızı ziyaret ettim ve 4 hafta önce şampiyon olursanız ve davet ederseniz gelir şarkımı söylerim ve bundan mutlu olurum dedim ancak bir davet almadığımdan gelmedim. Bende çok isterdim... Bunu bilmenizi istedim. Sevgiler..." ifadelerine yer verdi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap