A+ A-
Yorum
10

Hakan veda etti!

Yayın Tarihi: 26.06.2015 - 09:15 | Güncelleme Tarihi: 26.06.2015 - 09:14
Dün akşamki ada konseyinde 4 kişi ile çıktığı oylamada en az oyu alarak Survivor'a veda eden isim Ünlüler takımından Hakan oldu. Elenen yarışmacı ağla

Survivor All star'da büyük finale bir hafta kalan adadan bir yarışmacı daha elendi. Çarşamba akşamı ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış ve gönüllüler takımından Hasan ve Hilmicem SMS oylamasına kalmışlardı. Perşembe akşamı ise dokunulmazlık oyunu suyun üzerinde dönen bir silindirin üzerinde dengede kalma oyunu şeklinde gerçekleşti. İki tur olarak yapılan oyuna kaybeden takım ise ünlüler oldu. Hakan ve Merve Aydın oyunda oldukça kötü bir performans sergiledi ve ikinci dokunulmazlık oyununu kaybetti.

ÜNLÜLER TAKIMINDAN HAKAN ADAYA VEDA ETTİ

Ünlüler takımı iki kişi kaldığı için oylama yapılmadı. Ünlüler takımından Hakan ve Merve Aydın, Gönüllüler takımından ise Hilmicem ile Hasan elemeye kaldı. Geçtiğimiz haftalarda son defa yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre Survivor All Star'dan elenen isim belli oldu. 4 yarışmacı arasından sms oylamasından en az oyu alan yarışmacı olan Hakan elenerek Survivor'a veda etti.

Etiketler