SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hamile 'Barbie' tenis maçına gitti

Hamile 'Barbie' tenis maçına gitti

13 Temmuz 2024 Cumartesi - 12:38




Geçtiğimiz yaza damga vuran 'Barbie' filmiyle gündemden düşmeyen dünyaca ünlü oyuncu Margot Robbie'nin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Robbie ile eşi Tom Ackerley, haberin duyulmasının ardından ilk kez Londra'da kamuoyunun karşısına çıktı.





'The Wolf of Wall Street', 'Suicide Squad' ve 'Barbie' gibi yapımlarda yer alan, son dönemin en popüler oyuncularından Margot Robbie, Tom Ackerley ile 2013'te İkinci Dünya Savaşı draması 'Aşk Uğruna'nın (Suite Française) setinde tanışmıştı. Margot; filmin oyuncusu, Ackerley ise yardımcı yönetmeniydi.

Bir yıl sonra ilişkileri başlayan çift, Aralık 2016'da Robbie'nin Avustralya'nın Byron Körfezi'nde özel bir törenle dünyaevine girmişti.

BEBEK MÜJDESİ!

Mutlu evlilikleri devam eden ikili, geçtiğimiz günlerde müjdeli bir haberle gündeme gelmişti. Robbie (34) ile Ackerley'nin (34) ilk bebeklerini bekledikleri ortaya çıkmıştı.

İlk kez anne-baba olmak için gün sayan ünlü çift, All England Club'da düzenlenen Londra tenis turnuvasını izlemeye gitti.


İLK KEZ KAMUOYUNUN KARŞISINA ÇIKTI

Hamilelik haberlerinin ortaya çıkmasından bu yana ilk kez kamuoyunun karşısına çıkan güzel oyuncu, siyah beyaz puantiyeli elbisesiyle şık bir görüntü çizdi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap