SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Doğandemir'in sürpriz aşkı

Hande Doğandemir'in sürpriz aşkı

23 Temmuz 2024 Salı - 16:42




Ünlü sunucu ve oyuncu Hande Doğandemir, yeni bir aşkla hayatına heyecan katıyor. Sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafta yeni aşkının yüzünü göstermeyip "geldi benimki" diyerek yaptığı paylaşımda kalp şeklindeki tereyağı dikkat çekti. Bu paylaşım, hayranları arasında büyük merak uyandırdı ve kimliği hakkında spekülasyonlara yol açtı.





Hande Doğandemir, kariyerinde başarılı bir yol izlerken özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Geçmişteki ilişkileri ve aşk hayatı hakkında medyada yer alan haberlerle tanınan Doğandemir, bu kez gizemli bir aşkla gündemde.

Hayranları, ünlü oyuncunun yeni aşkını merakla beklerken, Doğandemir'in yaptığı bu gizemli paylaşım sosyal medyada hızla yayıldı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI VE İPUÇLARI

Hande Doğandemir, sosyal medyada sık sık paylaşımlar yaparak hayranlarıyla iletişimde kalmayı seviyor. Ancak bu kez, yeni aşkını adeta bir bulmaca gibi hayranlarına tanıtıyor. Doğandemir'in "geldi benimki" diyerek paylaştığı fotoğraf, birçok spekülasyona neden oldu.

Kalp şeklindeki tereyağı detayı ise hayranları arasında tartışma konusu oldu. Bu gizemli paylaşım, Doğandemir'in yeni ilişkisinin detaylarını öğrenmek isteyen hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap