SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel 'Bazlama surat' yorumuna dava açmıştı… Mahkeme kararını verdi!

Hande Erçel 'Bazlama surat' yorumuna dava açmıştı… Mahkeme kararını verdi!

27 Eylül 2020 Pazar - 09:03




Oyuncu Hande Erçel kendisi için ‘bazlama surat’ diyen sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'tan şikayetçi olmuştu. Mahkeme, Hande Erçel’in tazminat davasını reddetti.





Güzel oyuncu Hande Erçel, hüsrana uğradı. Hande Erçel, geçen yıl fotoğrafını paylaşıp 'Bazlama surat' diye yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'tan şikayetçi olmuştu. 

Lütfü Alp Kılınç'ın avukatı, müvekkilinin Anadolu'nun bağrından kopmuş biri olduğunu ve bazlama ekmeğini çok sevdiği için böyle bir benzetme yaptığını söyledi. Mahkeme, Hande Erçel’in tazminat davasını reddetti.



Oyuncu Hande Erçel, hüsrana uğradı.

Erçel, geçen yıl fotoğrafını paylaşıp 'Bazlama surat' diye yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'tan şikayetçi olmuştu.

Oyuncu, fiziksel özelliklerini aşağıladığını iddia ettiği Kılınç'a 15 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Kılınç'ın avukatı, müvekkilinin Anadolu'nun bağrından kopmuş biri olduğunu ve bazlama ekmeğini çok sevdiği için böyle bir benzetme yaptığını söyledi.  Mahkeme, Hande Erçel’in tazminat davasını reddetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap