SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel ve Barış Arduç, 'Rüzgara Bırak'ı anlattı!

Hande Erçel ve Barış Arduç, 'Rüzgara Bırak'ı anlattı!

01 Ağustos 2024 Perşembe - 14:11




Başrollerini Hande Erçel ve Barış Arduç’un paylaştığı 'Rüzgara Bırak'ın Çeşme ve Alaçatı’da gerçekleşen çekimleri tamamlandı. İkili, merakla beklenen filmlerine dair açıklamalarda bulundu.





Çeşme’de yaşayan ve surf hocalığı yapan 'Ege'yi canlandıran Barış Arduç, ilk kez kamera karşısına geçtiği partneri Hande Erçel ile iyi bir ikili olduklarını söyledi.

Eşsiz bir coğrafyada yaz mevsiminin insanda yarattığı tüm pozitif duyguları barındıran, izleyicisinde hoş duygular uyandıracağını umduğumuz bir film oldu. Sabırsızlıkla izleyicisiyle kavuşmasını bekliyoruz.

"İLK ANDAN BÜYÜSÜNE KAPILDIM"

Şehirli, kariyer sahibi 'Aslı' karakterine hayat veren Hande Erçel, "Senaryosunu okuduğum andan itibaren büyüsüne kapıldığım bir hikayenin içinde, Aslı'yı izleyiciyle buluşturacak olmanın mutluluğu içindeyim. Harika bir ekiple, her günü ayrı bir keyifle geçen çekimlerimizi tamamladık. Bizim çekerken hissettiğimiz heyecan ve mutluluğun katlanarak izleyiciye de geçmesini umuyorum" şeklinde konuştu.

Senaryosunu Ceylan Naz’ın kalem aldığı, yönetmen koltuğunda Engin Erden’in oturduğu filmin hikayesi şöyle:
Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdı; Çeşme’de yaşayan Ege Yazıcı (Barış Arduç) ve şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı Mansoy (Hande Erçel)
karşı karşıyadırlar. Şirketin varlığının devamı; Ege’nin Çeşme’de yerleştiği ve sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına bağlıdır. Her şeyi ile şehirli Aslı ve tüm benliği ile Çeşmeli olan Ege, tüm farklılıklarına rağmen ne kadar benzer olduklarını kısa bir süre sonra anlayacaklardır. Bu fütursuz ikili şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklardır?

MİLLİYET


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap