SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hastaneden bebek çalındı

Hastaneden bebek çalındı

19 Kasım 2015 Perşembe - 13:19




Çanakkale'de, Bahattin Huriye Demircioğlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen erkek bebeğin bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edildi





Hastanede dün doğum yapan Fatma  Bozkurt, biri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi. Servise yatırılan annenin yanına bu Sabah üzerinde beyaz önlük bulunan  bir kadının geldiği ve bebeklerden erkek olanı işitme testine götüreceğini  söyleyerek aldığı ileri sürüldü. Aradan uzun süre geçmesine rağmen bebeğinin geri getirilmemesinden  şüphelenen Bozkurt, durumu hastane yetkililerine bildirdi. Yetkililerin ihbarıyla  gelen polis ekipleri, hastanenin giriş ve çıkışlarını kapatarak çalışma başlattı. Başhekim Dr. Hakan Çetin, yaptığı açıklamada, polisin olayla ilgili çalışmasının sürdüğünü ifade etti. Polisin görgü tanığı olarak ifadesine başvurduğu, hastane yakınındaki  durakta taksicilik yapan Hüseyin Keskin ise gazetecilere yaptığı açıklamada,  "Kadınlar geldi. Ben oturuyordum. 'Taksi boş mu?' dediler. Hastaneye götürmemi  istediler. '9 lira' dedim, 10 lira verdiler ama şüpheli davranışları yoktu" diye  konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap