A+ A-
Yorum
10

“Hatamın cezasını çok ağır çektim”

Yayın Tarihi: 08.05.2015 - 09:43 | Güncelleme Tarihi: 08.05.2015 - 09:42
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu olan Berkay, Asena Erkin'le ilgili sorulara "Evli biriyle el ele görüntülenmem yanlış anlaşıldı. Hatamın cezasını çok

Bir dönem Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'le aşk yaşadığı iddia edilen popçu Berkay, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Berkay, Asena Erkin'le ilgili soruları yanıtladı.

"ARKADAŞLIĞIMIZ NORMALDİ"

İsim vermeyen ancak Asena Erkin'i kasteden Berkay, Asena Erkin'le çok samimi olduklarını ve bu samimiyet nedeniyle yanlış anlaşıldıklarını söylese de Hülya Avşar'ı bir türlü inandıramadı. İşte Berkay'ın o sözleri: "İnsanların arasındaki samimiyetler zaman zaman yanlış anlaşılabilir. Benim o hanımefendiyle olan arkadaşlığım son derece normaldi."

"EVLİ BİRİYLE EL ELE GÖRÜNTÜ VERMEM YANLIŞTI"

"Görselde sadece el ele bir resim vardır bunun sebebi şudur.'Çok samimi arkadaşım.' Öyle bir pozisyonu olan evli bir hanımefendiyle (Asena Erkin) el ele görüntü vermem yanlış olabilir. Ama biz sadece arkadaştık. Ben şu an 34 yaşında bir adamım bu olaylar bahsedildiğinde 32 yaşındaydım. Birisiyle çok samimi olursunuz ve o yanlış anlaşılır."

"BEN BİR HATA YAPTIM"

"Siz onu fark etmezsiniz ve arkadaşlığa devam edersiniz, akabindeki samimiyet insanlar tarafından konuşulmaya başlandığında bu daha katlana katlana gider ben bunu fark etmediğim için bir hata yaptım ve bu hatanın cezasını çok ağır çektim."

"O GÜNDEN SONRA HAYATIMDAN ÇIKARDIM"

"Benim hatam böyle bir pozisyonda olan hanımefendiyle (Asena Erkin) son derece yakın bir arkadaşlığımın olmasıydı. Ben bu hatamı bildiğim için tamamen hayatımdan arkadaş olarak da çıkardım. O günden sonra hiç görüşmedim. Herkes hayatta hata yapabilir. Ben birinden affedilmesi gereken hiçbir şey yapmadım."

Etiketler