SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbo show'a süper miniyle çıkacak

İbo show'a süper miniyle çıkacak

12 Ocak 2021 Salı - 17:54




İbo Show’a davet edilen Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce İbo Show’a kırmızı süper minisiyle katılan Ekinci, İbrahim Tatlıses için aynı elbiseyi diktirdi.





Girdiği polemikler, gündeme dair yaptığı açıklamalar ve cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci, İbo Show’a katılmaya hazırlanıyor.

Yıllar önce İbo Show’a kırmızı süper mini bir elbiseyle katılan ve elbisesiyle programa damga vuran ünlü şarkıcı, İbrahim Tatlıses için aynı elbiseyi tekrar diktirdi.

Sosyal medya hesabından elbisesini paylaşan Ekinci, “Yakında sürpriz” notunu düştü. Ünlü şarkıcı bir sonraki paylaşımında ise, “Bu elbiseyi hatırlayanlar var mı tekrar yeniden aynısı yapıldı. O bizim büyüğümüz abimiz o bize her zaman destek oldu. O zamanlar öyle eğlencesine” ifadelerine yer verdi.

İTİRAFI OLAY OLMUŞTU
Yıllar önce katıldığı İbo Show’da İbrahim Tatlıses ile polemiğe giren Tatlıses, programdan yıllar sonra o tartışmanın kurgu olduğunu itiraf etmişti. Tatlıses programda "Dünyada kadın kalmasa senin suratına bakar mıyım" demişti.

Tatlıses'in bu sözlerine Tuğba Ekinci'nin verdiği cevap şok etkisi yaratmıştı. Ekinci'nin, "Zorla numaranı vermeye kalktın, orada çalıştığım müdüre de. Sonra kovuldum ben, o numaraya almadım diye" sözleri uzun süre gündem olmuştu.
 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap