SON DAKİKA



Haber > Magazin > "İbrahim Bey artık abim olur!"

"İbrahim Bey artık abim olur!"

30 Nisan 2015 Perşembe - 10:17




Yıldız, "Ben artık İbrahim Bey'e aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" demi





Ayşegül Yıldız’ın ağzından çıktığı iddia edilen bu sözler şok etkisi yarattı… Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası Miami'deki fizik tedavisi süren İbrahim Tatlıses, eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız arasında çıkan gerginliğe el koydu.

Derya Tuna'nın, Tatlıses'in yanına gitmesinden rahatsız olduğu gündeme gelen Yıldız, "Hep İbrahim Bey'in iyi günlerinde mi yanında olacaklar?" demişti. Bu gerginlik üzerine Tatlıses, "Evet, doğrudur Derya Hanım burada, normal değil mi? Yok Ayşegül çıldırmadı. Hiç kimse çıldırmadı. Ben iyiyim. Her şey normal, herkes benden yana" açıklamasını yaptı.

Ailesiyle memleketi Bursa'ya maç izlemeye giden, Tatlıses'in 2 yaşındaki kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız’ın, "Ben artık İbrahim Bey'e aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" dediği iddiası ise bir hayli şaşırttı…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap