SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbrahim Tatlıses ameliyat olacak!

İbrahim Tatlıses ameliyat olacak!

12 Temmuz 2024 Cuma - 12:32




Son günlerde kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı gerginlikle gündemde olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, önümüzdeki günlerde kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olacağı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştığı iddia edildi. Ahmet Tatlıses, herkesi şaşırtarak İmparator'un Harbiye konserine geldi. İşte detaylar...





İbrahim Tatlıses'in (72), Levent Dörter ile düğününde nikâh şahitliğini yaptığı kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak'tan olay yaratan bir paylaşım gelmişti:

Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım.

"BABANIZDAN ŞİDDET Mİ GÖRDÜNÜZ?"

İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı, olay yaratan açıklamasının ardından eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülenmişti. Gergin tavırlarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak Tatlıses'in, "Babanız İbrahim Tatlıses'ten mi şiddet gördünüz? 'Kız çocukları için susmayacağım' dediniz. Cevap verecek misiniz?" sorularına sessiz kalması şaşkınlık yaratmıştı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap