SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlk hamile pozumu vereyim

İlk hamile pozumu vereyim

25 Ekim 2021 Pazartesi - 16:36




Uzun yıllardır aşk yaşadığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz haftalarda sade bir tören ile dünyaevine giren Özge Özpirinçci, Yeniköy'de görüntülendi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.





Doğumuna sayılı günler kalan oyuncuÖzge Özpirinçci, Yeniköy'de köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen oyuncu, "İlk hamile pozumu vereyim" diyerek gazetecilerle şakalaştı.

"Her şey gayet güzel ve iyi gidiyor" diyen Özpirinçci, "Yaz biraz yoğun geçti, setlerde" dedi. Rol aldığı 'İlk ve Son' dizisinin ikinci sezonunda olmayacağını söyleyen oyuncu, "Dizi sonrası Bozburun'daydık, nikahımızı hallettik" şeklinde konuştu.

Nikahın aile arasında olduğunu söyleyen Özge Özprinçci, "Size kırılan arkadaşlarınız oldu mu?" sorusuna, "Hayır. Zaten halletmemiz gereken gibi gördüğümüz bir iş gibiydi, hazır oradayken öyle aile arasında hallettik" yanıtını verdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap