SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici bikini sezonun açtı

İrem Derici bikini sezonun açtı

19 Mayıs 2021 Çarşamba - 11:19




Ünlü şarkıcı İrem Derici 17 günlük tam kapanmanın bitmesinin ardından soluğu Antalya Kalkan'da aldı. Yaz tatiline başlayan İrem Derici, siyah bikinisiyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.





Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, bu kez sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Antalya Kalkan'a giderek yaz tatiline başlayan İrem Derici, siyah bikinisiyle ayna karşısında verdiği pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Derici'nin bikinili paylaşımından sonra takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Çok sayıda beğeni alan Derici, paylaşımına "Kalkan'da şeftalilerimi dışarı çıkardım" notunu düştü. Şarkıcı Demet Akalın da fotoğrafa "Abla yakıyorsun" yorumunu yazdı.

Şarıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici, takipçilerinin sorularını cevapladı.

İşte İrem Derici'nin çarpıcı itirafları...
"Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey."

'BENİ YETİŞTİRMEK ZOR İŞ'

"Tek bir özür hakkım olsa, annemden dilerdim. Beni yetiştirmek çok zor iş. Yaptığım her yanlış için ondan özür dilerdim."

"Türkiye’de en sevdiğim şehir İstanbul. Kaos insanıyım ben. İstanbul da kaosun başkenti. O yüzden İstanbul’dan ölürüm de vazgeçemem. İzmir ve Bursa’da vazgeçemediklerim içinde. Yurt dışında ise Barcelona, Venedik ve Paris."

"Pandemide insanlar ekmek, lahmacun yaptı. Ben makyaj yaptım. Makyaj yapmayı öğrendim. Onun üzerine merak sardım. Çok müzik dinledim. Dansa gidip, diyet yaptım."

"Başka bir meslek seçsem tıp okurdum. Doktor olmayı çok isterdim. Hele ki şu dönemde gösterdikleri çabayı görünce. Evladım olursa doktor olmasını çok isterim. Dünyayı değiştiren bir meslek."

'BOTOKSTAN VAZGEÇEMEM'

"Sinema ve dizi teklifleri alıyorum ama çok dallanıp budaklanmayı sevmiyorum. İtiraf etmeliyim ki iyi bir oyuncu değilim. Botokssuz bir suratım olması lazım. Botokstan vazgeçemem. Ancak Brad Pitt’ten teklif gelirse vazgeçerim. Ama yarın ne gösterir bilmiyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap