A+ A-
Yorum
10

İrem Helvacıoğlu aşka geldi! 'Seni çok seviyorum'

Yayın Tarihi: 14.09.2024 - 10:52
'Güneşin Kızları' ve 'Annenin Sırrıdır Çocuk' gibi projelerde boy gösteren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Ural Kaspar ile tekrar bir araya gelmişti. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Helvacıoğlu, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla sevgilisine aşkını ilan etti.
Kaynak:MİLLİYET

'Sen Anlat Karadeniz'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda iş insanı Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sevgilisi ile görüntülenen Helvacıoğlu ilişkisi hakkında, "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranı var, orada tanıştık. Şimdi iyiyiz, muyluyuz" demişti.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Geçtiğimiz Eylül ayından beri aşk yaşayan çift, Ocak ayında ayrılmıştı. Ancak birbirlerini takipten çıkan çiftin, ayrılığı çok uzun sürmemişti. Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından Kaspar ile barıştığını duyurmuştu.

Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftten 34 yaşındaki İrem Helvacıoğlu, aşka geldi. Sevgilisiyle siyah beyaz fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, Ural Kaspar'a aşkını ilan etti.

"HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK SEVGİ"

Helvacıoğlu, paylaşımına "Her geçen gün daha çok ve daha çok sevgi, aşk, eğlence ve daha bir sürü şey... Seni çok seviyorum" notunu düştü.