SON DAKİKA



Haber > Magazin > Irına Shayk-Tom Brady aşkı belgelendi!

Irına Shayk-Tom Brady aşkı belgelendi!

25 Temmuz 2023 Salı - 13:17




Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk'in, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady'ye 'göz koyduğu' iddia edilmiş; ancak ünlü model bu iddiaları yalanlamıştı. Magazin gündemini karıştıran bu söyletinden yaklaşık iki ay sonra, ünlü isimlerin aşkı belgelendi.





Rus model Irina Shayk, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile beş yıllık ilişkisinin 2015’te sone ermesinin ardından ABD’li aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2017’de Lea adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan Shayk ve Cooper, 2019 yılında ise yollarını ayırmaya karar vermişti.

Geçtiğimiz sene birlikte tatile giden Shayk ile Cooper'ın tekrar bir araya geldiği iddia edilmiş; ancak konuyla ilgili iki isimden de herhangi bir açıklama gelmemişti.

ÜNLÜ İSİMLERLE BİRLİKTE DÜĞÜNE KATILDI

Shayk; geçtiğimiz ay ise 2022'de model Gisele Bündchen'den boşanan Amerikan futbolcusu Tom Brady, Leonardo DiCaprio, Serena ve Venus Williams, Miami gece hayatı gurusu David Grutman ve müzayedeci Simon de Pury gibi konukların da aralarında yer aldığı, Joe Nahmad ve Madison Headrick'in çok konuşulan düğününe katılmıştı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap