SON DAKİKA



Haber > Magazin > Jennifer Lopez formda görüntüsüyle büyüledi

Jennifer Lopez formda görüntüsüyle büyüledi

12 Ocak 2021 Salı - 13:45




Yeşil mayosu ile sörf tahtası üzerinde verdiği pozu Instagram hesabından paylaşan Jennifer Lopez, formda görüntüsünü bir kez daha gözler önüne serdi.





Şu aralar Karayipler'de deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran Jennifer Lopez, tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor.

Yeşil mayosuyla sörf tahtası üzerinde poz veren 51 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, son paylaşımı ile fit halini bir kez daha gözler önüne serdi.



Değişken hava şartlarına vurgu yapan Lopez, montlu olduğu bir fotoğrafı da ekleyerek, "Geçen hafta nasıl başladı, bu hafta şimdi nasıl geçiyor" mesajını yazdı.

Mayolu paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündemn olan ABD'li yıldız, takipçilerinden iki milyonun üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde enerji depolamak için soluğu sahilde almış, burada çekilen videosunu Instagram'da yayınlamıştı.

Drake ile seslendirdiği 'Life is Good' adlı şarkının, bir versiyonunu kullanan JLO, kırmızı bikinisinin üzerine renkli bir tunik giymişti.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle nşanlısı Alex Rodriguez ile düğünlerini ertelen Lopez, katıldığı radyo programında konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu. Andy Cohen'in sunduğu programa konuk olan 51 yaşındaki şarkıcı, Alex Rodriguez ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını belirtmişti.


​​​​​​​

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap