SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kanserle savaş timi yollara çıkıyor!

Kanserle savaş timi yollara çıkıyor!

28 Ocak 2015 Çarşamba - 16:11




3 Şubat'ta başlıyoruz... Ücretsiz kanser taraması yaptırıyoruz... İlk durak Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı Altı...





Bölgenin en güçlü ve büyük gazetesi olarak okurundan aldığını okuruna sunan KARADENİZ, sağlık alanında da önemli bir hizmete imza atıyor.

İnsan yaşamını tehdit eden kansere karşı Trabzon Umut ve Savaşım Derneği ve Trabzon İl Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile sağlık taraması gerçekleştiriyoruz. Trabzon’dan başlayarak bölge il ve ilçelerinde kadınlarımız meme kanseri taramasından geçirilecek. Kanserle mücadelede önemli bir sağlık hizmetini okurlarımızın ayağına getirerek sunuyoruz. Yöre insanının son yıllarda karşılaştığı kanser hastalığı karşısında gerçekleştireceğimiz kanser taraması hizmeti, sağlık alanında kurum olarak okurlarımıza sunduğumuz önemli bir hizmet olacak.

"Kanserden korkma, geç kalmaktan kork" sloganıyla hayata geçirilecek mücadeleye biz de katkı sağlayacağız. Dr. Nimet Baki önderliğindeki sağlık ekibi bölgeyi adım adım dolaşıp halkı kansere karşı bilinçlendirecek. İlk buluşma 3 Şubat günü Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı alt kısmında gerçekleşecek. Kanserden korkmak yerine bu illetle mücadele edilmeli. Sağlıklı bir yaşam için bütün kadınlarımızı bu hizmetten yararlanmaya davet ediyoruz.

En kaliteli, mutlu ve uzun süreli bir yaşam adına aradığınız cevaplar bu sağlık taramasında karşılığını bulacaktır. Tutunacak bir dal mutlaka vardır. Sevgili okurlarımız, eğer tutunmak isterseniz, moralinizi bozmadan, umudunuzu kaybetmeden yolunuza devam edip, geleceğe bakmak isterseniz, gazetemiz bu dev hizmetle sizlere umut ışığı olacaktır.

Sağlık ekibi sizlerin bu hastalığa karşı mücadele etmenize ya da sağlıklı bir tedavi süreci geçirmenize önemli katkılar sunacaktır. El ele vererek kanser hastalığı ile mücadele edeceğiz. İnsan yaşamının dönüm noktaları vardır. Bu sağlık taraması da belki sizlerin yaşamının dönüm noktasına vesile olacaktır. Hastalığın pençesine düşenler, hastalıkla yüz yüze kalanlar, sağlık taramasına göstereceğiniz ilgi ile şifa bulabilirsiniz.


Dev işbirliği sonucu yapılacak sağlık taraması ile yüzlerce kişi bu hastalığın pençesinden kurtulacak, tedavi olma imkanı bulacak. Gönüllülük esasına bağlı olarak yapılacak bu anlamlı etkinlik şüphesiz ki mutlu ve huzurlu bir yaşam için yeni soluklara kapı açacak. Bölgemizi tehdit altına alan kansere karşı birlikte mücadele için en kısa sürede buluşmak dileğiyle. Kalın sağlıcakla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap