SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kanserle savaşını anlattı!

Kanserle savaşını anlattı!

02 Mayıs 2023 Salı - 14:36




Son olarak 'Citadel' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Stanley Tucci, ağız kanseriyle olan savaşını anlattı. Aylar boyunca yemek yiyemediğini ve çok fazla kilo verediğini söyleyen Tucci, eski eşini meme kanserinden kaybetmiş olmasından dolayı 'dehşete düştüğünü' açıkladı.





'Şeytan Marka Giyer', 'Cennetimden Bakarken' ve 'Açlık Oyunları' gibi yapımlarda yer alan ABD'li aktör ve yapımcı Stanley Tucci, ağız kanserine karşı verdiği savaşı anlatarak, altı ay boyunca beslenme tüpü kullanmak zorunda kaldığını açıkladı.

'Sunday Sitdown' programına katılan ünlü isim, kanser sebebiyle tat alma ve yeme yeteneğinin olumsuz etkilendiğini, bu nedenle de kilo verdiğini söyleyerek; "35 kilo verdim" dedi.

"AYLAR SÜRDÜ"

52 yaşındaki oyuncu, "Yemek yiyemiyordum" dedi ve şöyle devam etti:

Altı ay boyunca beslenme tüpüm vardı ve her şeyin tadı da, kokusu da iğrençti. Sonunda tekrar yemek yiyebilmem ve tekrar düzgün bir şekilde tat alabilmem aylar sürdü.


Tucci, 1995'te dünyaevine girdiği, üç çocuğunun annesi olan ilk eşi Kate Tucci'nin 2009 yılında henüz 47 yaşındayken meme kanserinden öldüğünü ve bu durumun kendisine konulan teşhisi daha da 'dehşet verici' hale getirdiğini paylaştı.

"DEHŞETE KAPILDIM"

"Rahmetli eşim ve ben, onun için bir tedavi bulmaya çalışırken tüm dünyayı dolaştık" ifadelerini kullanan Stanley, "Bu yüzden bana teşhis konulduğunda tamamen şok oldum. Dehşete kapıldım, kesinlikle dehşete kapıldım" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap