SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kara cahil kişiler anlayamadılar

Kara cahil kişiler anlayamadılar

22 Ocak 2022 Cumartesi - 17:10




"Evliliklerde 20 yıldan sonra eşinizle hala kızı, teyze kızı gibi oluyorsunuz" sözleriyle tepki çeken Coşkun Sabah, yeni bir açıklamada bulundu. "Birtakım cahil, hem de kara cahil kişiler anlayamadılar" diyerek, sözlerine açıklık getirdi.





Coşkun Sabah’ın hayatı kitap oldu. Didem Abidin ve Selahaddin Abidin tarafından kaleme alındı. Sabah, önceki gün Etiler'de bir restoranda düzenlenen basın toplantısı ile kitabının tanıtımını yaptı.

Sanatçı, hayatını anlatan kitap hakkında, “51 yıllık bir hikaye bu aslında. Sıfırdan gelen bir adamın çay bahçesinden, düğün salonundan geçip Coşkun Sabah olmasına kadar gelen bir hikaye. Kitapta çok can alıcı dönüm noktaları var. 41 yıllık şarkıcılık hikayem var. 10 yıllık sahnelerdeki ud sanatçısı geçmişimi de katarsak 51 yıllık bir sanat hayatı ve yaşadıklarım var” dedi.

Kitapta hayatındaki pek çok dönüm noktasına yer verdiğini belirten Sabah, "Müzikle iç içe geçen yıllar, konservatuvar yıllarım, İstanbul radyosu ve devlet korosunda geçen yıllar. Bülent Ersoy ile konservatuarda sınıf arkadaşıydık. Yıllar sonra kopukluk oldu ve Maksim Gazinosu’nda karşılaşmıştık. Bunların hepsini anlatıyorum” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap