SON DAKİKA



Haber > Magazin > Karavan tatili yapıyoruz

Karavan tatili yapıyoruz

03 Ağustos 2024 Cumartesi - 09:24




'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özilhan, tatil için karavan tercih ettiklerini açıkladı.





Daha önce 'Koçum Benim', 'Doktorlar', 'Aşk Oyunu' gibi dizilerde rol alan ve geçtiğimiz yıllarda 'Mucize Doktor' dizisinde konuk oyuncu olarak katılan Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı.

2011'de hayatlarını birleştiren ünlü çiftin, Emine ve Ela isimlerini verdikleri iki kızları da olmuştu.

"AİLECE KARAVAN TATİLİ YAPIYORUZ"




Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Yasemin Özilhan, önceki gün bir arkadaşı ile birlikte Etiler'de bir kafede kahve içerken objektiflere yansıdı.
Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Özilhan, "Ailece karavan, tatili yapıyoruz. Biz ailece doğa ile iç içe olmayı sevdiğimiz için karavan, tatilini tercih ediyoruz" dedi.

"FİYATLARLA İLGİLİ BİLGİM YOK"




"Bodrum’daki fiyatların çok uçuk olduğu söyleniyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Biz Bodrum’a tatile gittiğimiz dönem evden dışarı pek çıkmadığımız için benim fiyatlarla ilgili bir bilgim yok ama çok pahalı olduğunu duyuyorum" şeklinde konuştu.

milliyet
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap