SON DAKİKA



Haber > Magazin > Katy Perry'nin büyük zaferi!

Katy Perry'nin büyük zaferi!

24 Mayıs 2024 Cuma - 15:17




Katy Perry ve nişanlısı Orlando Bloom, California'da bulunan 8 yatak odalı ve 12 banyolu ultra lüks bir malikane için neredeyse üç yıldır 84 yaşındaki engelli gazi Carl Westcott'a karşı hukuk mücadelesi veriyordu. Davaları sonuçlanan çiftten Perry, ünlülerin gözde mekanı Montecito'da yer alan malikanenin resmi sahibi oldu.





Ünlü şarkıcı Katy Perry ve nişanlısı Hollywood yıldızı Orlando Bloom, 2021 yılında satın aldıkları 15 milyon dolar değerindeki Montecito, California'daki malikane için yaklaşık üç yıldır hukuk savaşı veriyordu.

84 yaşındaki engelli gazi Carl Westcott, mülkü Perry'ye satmayı kabul eden bir emlak sözleşmesi imzalamış, ancak daha sonra geçirdiği büyük bir ameliyatının ardından ağrı kesicilerin etkisi altındayken bu imzayı attığını iddia etmişti.

SÖZLEŞMENİN İPTALİNİ İSTEDİ

101. Hava İndirme Birliği’nde havacı asker olarak ABD Ordusu'nda görev yapan ve Huntington hastalığından muzdarip olan Westcott, 'akli melekelerinin ciddi şekilde bozulduğunu ve sözleşmeye özgür, gönüllü veya akıllıca rıza göstermeye yetkin olmadığını' öne sürerek sözleşmenin iptalini istemişti.

Yaşlı adamın evini satmak istememesi üzerine, Katy Perry ve Orlando Bloom, Westcott'a bir mektup yazarak evi ne kadar çok sevdiklerini ve onun ödediğinden çok daha daha fazla bir paraya satın almak istediklerini bildirmişti.


Westcott da bu teklife cevaben bunu enine boyuna düşündüğünü, ancak ölmek üzere olduğunu ve hayatının son birkaç yılında orada yaşamak istediğini ve evini satamayacağını söylemişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap