SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kenan İmirzalıoğlu evden çıkmıyor!

Kenan İmirzalıoğlu evden çıkmıyor!

23 Aralık 2020 Çarşamba - 20:21




Geçtiğimiz aylarda baba olma heyecanı yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, yaklaşık bir haftadır evinden çıkmıyor. İmirzalıoğlu’nun saç ektirdiği ve bu yüzden evde zaman geçirdiği iddia edildi.





Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu'nun saç ektirdiği iddia edildi. Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre Levent'teki bir saç ekim merkezine giden İmirzalıoğlu'nun, işlem için 15 bin TL ödediği ortaya çıktı.

EVDEN DIŞARI ÇIKMADI…

46 yaşındaki oyuncu, operasyonu geçirdikten sonra ise bir hafta evinden dışarı çıkmadı.

Oyuncu çift, bebekleri Lalin’i geçtiğimiz ekim ayında kucaklarına alarak büyük mutluluk yaşamıştı. Nişantaşı’nda doktor kontrolü çıkışı görüntülenen ikiliden İmirzalıoğlu, "Tam bir ay oldu. Her şey çok güzel geçiyor. Lalin evde bekliyor. Lalin iyi, biz iyiyiz çok şükür” demişti.

Gazetecilerin bebeğin kime benzediğini sorması üzerine Sinem Kobal, “Daha kırkı çıkmadı. Birisine benzetmek için çok erken. Yakın zamanda sizler de görürsünüz zaten” cevabını vermişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap